Joys erotiska lista – Berättelser ur verkligheten – Joy Svensson

Iklädd rollen som kvinnlig sexreporter gav jag, Joy mig ut i verkligheten för att undersöka och utmana mina sexuella begär. Med mig på reportageresan hade jag en erotisk önskelista över sådant jag länge fantiserat om och velat uppleva. Boken är full av sanna berättelser om spännande, sexiga möten. Du får följa med när jag träffar en mycket ung man som söker en mogen kvinna för sexuell guidning, jag berättar om lustfyllt gruppsex med bisexuella män och en händelserik trekant med en transa. Du bjuds med till en sprutfest där jag njuter av att män blöter ner mig med sin sperma och får ta del av en av mina mest förborgade fantasier… Upplevelsen av så kallad fisting – något jag länge kände avsmak inför men har kommit att älska – har en speciell ställning i flera berättelser.

I den andra boken, ”Joels erotiska lista” berättar min partner om vad han hittade på utifrån sin önskelista: ordnade en träff med tre kvinnor, mötte en betydligt äldre kvinna och utforskade om en jämlik man kan njuta av att grovt förnedra en undergiven kvinna då hon ber om det. Tillsammans testar vi olika sexhjälpmedel för att se om de kan ge en extra krydda i sängen. Även i Joels bok är fisting ett tema och något kvinnorna efterlängtade.

Önskelistorna blev upphovet till elva fristående erotiska berättelser alla baserade på verkliga händelser. Vi har delat upp dem i två böcker;”Joys erotiska lista” och ”Joels erotiska lista”. Tidigare har vi gett ut en gemensam bok ”Våga flyga – Vår väg till sexuell frihet” (Forum 2013). Den handlar om hur vi som par öppnade upp vår relation för sex med andra partner, om glädje och kåthet, svartsjuka och skam. De erotiska listorna handlar om sexiga möten med människor som inte heller de passar in i den sexuella normen. Syftet är att kittla lusten men också väcka kritiska funderingar kring heteronormativitet och sexualmoral. Tanken är att genom erotik verka politiskt för ökad acceptans av den sexuella mångfald som mänsklig åtrå och sexuell identitet uppvisar.

Du hittar mera information om Joys erotiska lista på dess egna hemsida, som du hittar här.

En recension från Dagens Bok.

Joys erotiska lista

Joys erotiska lista