Joels erotiska lista – Berättelser ur verkligheten – Joel Svensson

Går du och bär på en sexuell fantasi, kanske flera? Något du återkommer till var gång du smeker dig och som du inte har tagit steget ut att förverkliga? Den här boken, ”Joels erotiska lista”, är full av sanna berättelser om utlevda sexuella lustar och spännande möten. Iklädda rollen som sexreportrar gav min partner och jag oss ut i verkligheten, var för sig och tillsammans, för att undersöka och utmana våra sexuella begär. Med oss på våra reportageresor hade vi varsin erotisk önskelista, en bucket list över sådant vi ville uppleva och annat som hade väckt vår nyfikenhet. I den här boken får du följa mig när jag har sex med en betydligt äldre kvinna, ordnar en träff med tre kvinnor samtidigt och utforskar om det kan vara njutbart för en jämlik man att grovt förnedra en undergiven kvinna för hennes egen skull. Tillsammans undersöker Joy och jag om en avancerad teknologisk sexleksak verkligen kan bli en krydda i sängen och vi hittar på upphetsande, roliga sätt att göra egna sexhjälpmedel. Upplevelser av så kallad fisting har en speciell ställning i båda våra böcker.

I den andra boken, ”Joys erotiska lista” kan du läsa om hur hon utifrån sin önskelista träffade unga män som sökte sexuell guidning, du får följa med henne på gruppsex med bisexuella män, inbjuds till en spermafest och en minnesrik trekant med en transa. Du får också ta del av en av hennes mest dolda sexuella fantasier.

Önskelistorna blev upphovet till elva fristående erotiska berättelser alla baserade på verkliga händelser. Vi har delat upp dem i två böcker; ”Joels erotiska lista” och ”Joys erotiska lista”. Vår tidigare bok ”Våga flyga – Vår väg till sexuell frihet” (Forum 2013) handlar om hur vi som par öppnade upp vår relation för sex med andra partner, om glädje och kåthet, svartsjuka och skam. I de här böckerna berättar vi om sexiga möten med människor som inte heller de passar in i den sexuella normen. De erotiska listorna är ämnade att kittla lusten men också väcka kritiska funderingar kring heteronormativitet och sexualmoral. Vår tanke är att genom erotik verka politiskt för ökad tolerans av den sexuella mångfald som mänsklig åtrå och sexuell identitet uppvisar.

Du hittar mera info om boken, Joels erotiska lista, på dess egna hemsida, som du hittar här.

En recension från Dagens Bok.

Omslag Joels erotiska lista

Omslag Joels erotiska lista