Fligth 370

2013 började jag arbeta på boken ”The Age of Men” som handlar om massförsvinnanden. Det första kapitlet i boken handlar om… ja du gissade rätt – ett flygplan som försvinner spårlöst. Jag har kommit halvvägs med boken, men den är fortfarande långt ifrån perfekt.

Ända sedan jag läste Stephen Kings ”Langoljärerna” så har jag varit fascinerad av tanken på ett flygplan som bara försvinner och jag ville på något sätt arbeta in det i mitt skrivande. Vem hade kunnat tro att ett mystiskt försvinnande skulle bli förstasidenyheter en dag.

När alla pratade om försvinnandet av det riktiga flight 370 så beslöt jag mig för att publicera det första kapitlet i ”The Age of Men” som en fristående novell. Jag ändrade på en del detaljer här och där, men handlingen är fortfarande den samma. Nu måste jag bara tänka ut ett nytt första kapitel till ”The Age of Men”.

Första kapitlet är nu alltså en novell som heter ”Flight 370” (även om den förmodligen inte har någonting att göra med vad som verkligen hände) och det är bara min teori om vad som skulle kunna hända med ett flygplan som försvinner i tomma intet.

Jag vet att jag har sagt det här förut, men jag hoppas kunna publicera ”The Age of Men” inom en snar framtid.

Eduard Joseph, Författare

Översättning: Jenny Wemlert Tacchino

Du hittar ditt ex hos ditt bibliotek eller hos din närmaste nätbokhandlare.

Fligth 370

Fligth 370