Våra Författare

På dessa undersidor kommer jag efterhand att skriva om alla de författare vi har knutna till vårt förlag.

 • Mia Fahlberg

  Hej!

  Jag var med i er novelltävling om vampyrer, spännande och roligt ämne att utforska och förbättra sitt skrivande genom! Jag tror ju starkt på allt som har med det övernaturliga att göra, vilket gjorde det ännu roligare.

  Men anledningen till att jag skriver gäller inte tävlingen, det gäller erat förlag. Jag har alltid haft starka drömmar om att en dag bli publicerad, bli läst och även få höra hur andra ser på mina verk.

  Så, hur gör jag för att skicka in ett manus till er då? Jag tycker ni verkar både bra och seriös. Sker det via mail eller post? Hur funkar typsnittet, vilket format? Radavstånd?

  Jag har även gymnasium utbildning, gick mediasär för jag älskar att hålla på med kamera, foton och dyligt, särskolan för att jag har svår adhd. Är ett inskickat foto som ett exempel på framsidan något jag kan göra? Skulle det uppskattas? Om inte, vart kan jag inkludera bilden jag tänkt skicka med? Går det bra med en svartvit bild någonstans i boken?

  Förstår ju såklart att jag bara gör en chansning och att ni förmodligen har väldigt många som skickar till er.. men jag vill i alla fall göra ett försök.

  Jo, jag har en fråga till, skickar ni svar på manuset om ni inte tar emot det? Berättar anledningen till avböjelsen och sådär?

  Mvh Mia Fahlberg

 • Göran Waldt

  Hej Mia

  Du behöver inte tänka på något kring typsnitt, radavstånd eller liknande. Det fixar vi senare. Skicka en textfil, så läser vi. Du kan maila på manus (a) melkerforlag.se. Byt ut (a) mot @.

  Göran W