Peters vägval – Jan Tedenholt

”En ung man tar sina första steg ut i världen. Han ställs inför ett antal val på sin väg genom livet. Han är ensam och måste tro på att det han väljer är rätt väg. På sin färd möter han en hel del människor som får stor betydelse i hans liv. Han möter även några som kommer att ge honom den kärlek han aldrig fick i sitt hem. Resan för honom ut i världen på olika vägar och äventyr.
Peter är en ödmjuk och human person som ogillar orättvisor och förtryck. Han har lätt att ta till sig andra människors problem och även finna lösningar på dem, en väg ut från deras elände. Han gör det utan några förbehåll och endast för att han känner behovet av att hjälpa till och ställa tillrätta.
Ödet för ut honom i livet på tre olika vägar men som ändå har starka kopplingar till varandra. Beroende av det vägval han gör utvecklas hans liv på olika sätt. De vävs ändå in i varandra oavsett de skilda vägarna fram till hans öde.”

 

Peters Vägval hittar du givetvis hos ditt närmaste bibliotek. Skulle det vara så illa att den inte finns där, fråga efter den, så tar de säkert hem den till dig, och alla andra i din närhet. Du kan köpa den hos din närmaste e-bokhandlare. Exempelvis Bokus, CDON, Muntligt och Adlibris.

 

Omslag till Peters Vägval.

Omslaget till Peters vägval, skriven av Jan Tedenholt