Om än något sent. #Blogg100

Ibland blir det bara fullt i huvudet, och minnet räcker inte riktigt till. Jag missade lite med gårdagens blogg. Hoppas det icke ska inträffa igen.

Så här dags, , mellan fyra och halv sju på morgonen sitter jag oftast och jobbar med de böcker och texter som ska produceras till nya e-böcker eller kanske en lite fin antologi. En kopp nybryggt kaffe, det är ännu mörkt ute, och så alldeles tyst i huset. Det är riktigt njutbart.

Huvudet faller in i texten. Jag följer med och jag producerar en ny e-bok, som du inom kort kan läsa. Känns ju riktigt bra.

Gillar du att skriva? Dags att hänga med ytterligare lite. Jag kommer snart att utlysa en liten novelltävling. Från och med i morgon, Torsdag, ska du ha all information på hemsidan.

Väl mött

Detta är det elfte inlägget i tävlingen #Blogg100. Det är den tävlingen där man ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Skojigt. Jag har dessutom lagt till att skriva minst 100 ord per inlägg.