Nya högre besökstal #Blogg100

Denna Söndag noterar jag ett trendbrott. Denna blogg har över 100 besökare per dag. Detta har vi haft sedan denna eminenta tävling, #Blogg100 startade, det vill säga drygt en vecka.

Vad beror nu detta på? Ja jag kan inte riktigt analysera detta. Jag tror ju att tävlingen har en viss påverkan. Det skulle vara skoj. För det kan ju i sin tur påverka att fler hittar till e-boken. I slutändan att E-boken tar andelar av den traditionella boken. Kan du tänka dig, det gillar jag. Ja, det eftersom jag numera har detta förlag, Melker Förlag. Här ger vi enbart ut e-böcker.

Ta en chans, logga in hos din närmaste nätbokhandlare eller på ditt närmaste bibliotek. Skaffa dig några e-böcker. Läs och njut.

Detta är det nionde inlägget i tävlingen #Blogg100. Det är den tävlingen där man ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Skojigt. Jag har dessutom lagt till att skriva minst 100 ord per inlägg.