Mellandag i bloggandet #Blogg100

Denna, helt normala Onsdag, efter fettisdagen har jag det ganska lugnt. Jag år ingen semla igår, jag har min kvar. Ska nog ta den till helgen.

Jag jobbar på som vanligt, redigerar, skapar omslag och ser till att mina författarens välarbetade alster kommer ut till allmänheten. Det är ganska fascinerande att se hur detta växer, på många olika sätt. Dels i antalet titlar som vi producerar, men även att vissa titlar är på väg ut i världen.

Skulle man kunna hitta rätt kanaler där ute i stora världen, ja då kan detta bli hur stort som helst. Ett problem är att ordna till skattereglerna. Var ska försäljningen beskattas? Ibland i Sverige, Ibland i försäljningslandet. Sveriges beskattningsavtal avgör. Bara det är en djungel som man ska sätta sig in i, om man vill publicera runt om i världen. Denna djungel håller jag på att lära mig. Riktigt skoj.

Gillar du mat? På min matblogg, godmatvarjedag.se kan du hitta en massa bra recept. I går stod detta på menyn:

Pannbiff med Lök

Pannbiff med Lök

Detta är det femte inlägget i tävlingen om #Blogg100. Den skojiga tävlingen där det gäller att blogga i 100 dagar.