Lördag på Gotland #Blogg100

Lördag på Gotland. Efter att ha upplevt en ljuvlig vårliknande vecka i Laholm, trodde jag ju i min enfald att en helg på Gotland skulle ge ungefär samma eller kanske ännu bättre upplevelse. Så icke. Snöblandad regn gav inte riktigt de vibbar som jag ville.

Strunt samma, då fick jag en stund med datorn, något som icke var beräknat. Jag har en hel del kvar att göra på hemsidan. Alla våra böcker ska läggas ut liksom alla våra författare. Ett numera gediget jobb, som ska göras. Nu har jag börjat…

Jag kommer att lägga upp alla allteftersom tiden går. Jag kommer nog aldrig att komma ifatt eftersom vi hela tiden ger ut både nya och gamla alster hela tiden.

======================================

Detta är det femtonde inlägget i tävlingen #Blogg100. Det är den tävlingen där man ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Skojigt. Jag har dessutom lagt till att skriva minst 100 ord per inlägg.