Lindöarvet – Birgit Th. Sparre

Nu är den fjärde delen i serien om Gårdarna runt sjön ute. Det är fortsättningen på serien. Du har förhoppningsvis läst de tre tidigare titlarna, Gårdarna runt sjön, En gård till salu samt Ramsjögården. Om inte så hittar du dessa på samma ställen som Lindöarvet.

Josephine gick ur tiden och alla förväntade sig att hon skulle ge Lindö till Krister. Fredrik Adolf, Björksundsgreven, hade ju gjort vad han kunde för att Krister skulle ställa sig in hos Josephine. Då var det inte mer än rätt att han skulle få ärva. Men se, den döde hade andra planer. Det var den utstötte Casimirs barn som skulle få den gamla gården. Casimir hade för länge sedan lämnat Sverige och hade fortsatt sitt liv i Paris. Skulle nu hans barn komma hem och ta över släktgården. Hur skulle det gå mot den i övrigt missunnsamma släkten på gårdarna runt sjön.

Det här är den fjärde boken om Gårdarna runt sjön som Birgit Th. Sparre sker. Originalboken kom ut 1938, strax innan andra världskrigets utbrott.

Du hittar boken bland annat hos ditt närmaste bibliotek eller hos din nätbokhandlare. Här är några exempel: Adlibris, Bokon, och Bokus.

Lindöarvet - Birgit Th. Sparre

Lindöarvet – Birgit Th. Sparre