Fredag på Gotland #Blogg100

Något sent kommer detta inlägg. Hade hakat upp sig i min förinställda tidsangivelse. Trots detta lilla ”fusk” kommer jag ändå att försöka vara kvar i tävlingen.

Är på Gotland nu. Som gammal gute vet jag hur inspirerande denna miljö ändå är. Man brukar tala om landet annorlunda, och det stämmer. Allt från det karga landskapet i norr, till det mera välväxta mellersta och södra delar av ön, till sydspetsen, där det till och med finns allvar. Det är på den sydligaste spetsen de mesta konstnärerna finns. Och även författare.

Själv skriver jag ingen bok, jag njuter av att läsa. Och att numera få förmånen att ge ut.

Detta är det fjortonde inlägget i tävlingen #Blogg100. Det är den tävlingen där man ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Skojigt. Jag har dessutom lagt till att skriva minst 100 ord per inlägg.

This entry was posted in Tips.