Den hemliga psykologin #Blogg100

Den hemliga psykologin av Gunnar Martin Aronsson finns nu ute. Du hittar den som vanligt hos din närmaste näthandlare eller på biblioteket. Om du går via Elib så kan du välja var du vill köpa/låna boken.

Så här skriver författaren:

Vad är den hemliga psykologin?
Svar: Det är en, möjligtvis kontroversiell, presentation av den psykologi, eller ”lära om själen”, som i hög grad ännu är dold inom den gängse psykologin av idag.
Kunskapssökande och sanningssökande, samt frågor om värde och verklighetens essens kan aldrig uteslutas ur psykologin, för då är den inte en psykologi, i begreppets ursprungliga betydelse, ”läran om själen”.

Den här boken vill presentera tre större teman:
Verklighetens essens – om vad som sker ”bakom ridån”.
Parrelationer och Attraktionslagen – hur människor dras till varandra genom osynliga men likväl verksamma subtilkrafter.
Optimal hälsa – om hur kroppen egentligen drivs av livsenergi och hur vi kan skapa, den för oss, bästa möjliga hälsan.

Gunnar Martin Aronsson, med akademisk bakgrund inom humaniora, bland annat idéhistoria och religion, började studera denna dolda aspekt av verkligheten i tonåren.
Sedan 1996 arbetar han som coach, utbildare, föreläsare, producent och författare.
Den hemliga psykologin baserar sig delvis på teoretiska studier och delvis på den mångåriga coachingverksamheten.

Omslag - Den hemliga psykologin - Gunnar Martin Aronsson

Omslag – Den hemliga psykologin – Gunnar Martin Aronsson

=================================

Detta är det trettonde inlägget i tävlingen #Blogg100. Det är den tävlingen där man ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Skojigt. Jag har dessutom lagt till att skriva minst 100 ord per inlägg.